Rossin ex-kisainsinööri Burgess on tekemässä yllätyspaluuta

Burgessin paluussa mennään vielä tässä vaiheessa kuuluisten varikkohuhujen varassa, jotka ovat tosin kummunneet Rossin lähipiiristä.

Australialainen Burgess ei olisi suinkaan palaamassa Rossin kisainsinööriksi, vaan nuoren maanmiehensä, vasta 19-vuotiaan Jack Millerin mentoriksi Lucio Cecchinellon johtamaan Hondan LCR-tiimiin.

Moto3:n MM-sarjaa Red Bull KTM Ajo-tiimin riveissä johtavan Millerin kohusiirtoa suoraan MotoGP-luokkaan on ehditty pitää jo selviönä. Tosin vahvistusta asialle ei ole vielä HRC:n (Honda Racing Corporation) taholta tullut.

Aki Ajon manageroiman Millerin yhtenä vaihtoehtona on väläytelty myös Sito Ponsin Moto2-luokan tiimiä.

Millerin suora nousu isoon luokkaan on jakanut kokeneempien kuljettajien mielipiteet. Toiset ovat ehdottomasti sitä mieltä, että Millerin kannattaa kulkea luontevaa polkua, eli ajaa ensin ainakin yksi kausi Moto2-luokassa. Toiset ovat taas toivottamassa talenttia tervetulleeksi suoraan ja muitta mutkitta MotoGP-luokkaan.

Miller muodostaa meneillään olevalla kaudella KTM:n tehdastiimin duon yhdessä tshekki Karel Hanikan kanssa.

Red Bull KTM Ajo-tiimi palaa ensi kaudella todennäköisesti kolmen kuljettajan konseptiin, jolloin Miller saa rinnalleen eteläafrikkalaisen Brad Binderin ja portugalilaisen Miguel Oliveiran.
 

Uusin numero