Rossin avustaja otti ”tallijohdon” Yamaha-pilttuussa!

Argentiinan kisan jälkeen Repsol Hondan tallipäällikkö Alberto Puig, Marc Marquez ja tämän manageri Emilio Alzamora menivät Yamahan pilttuuseen anteeksipyyntöön.

Yksi Rossin mekaanikko nosti ystävällisesti pilttuun edessä olleen muovinauhan, jotta Hondan edustajat pääsivät suuremmin kumartumatta Yamahan ratavarikkotilaan. Koko ajajan TV-kamera seurasi tilannetta.

Sen jälkeen Rossin avustaja Salucci ryntäsi Puigin, Marquezin ja Alzamoran eteen vaatien heitä poistumaan. Honda-porukka lähtikin heti pois.

Erikoista tilanteessa oli se, että Yamahan MotoGP –kilpatallin toimitusjohtaja Lin Jarvis oli muutaman metrin Saluccin takana. Näin Rossin avustaja toimi kuin olisi ollut Yamaha-pilttuun suurin johtaja. Yamahan japanilaisjohto ei varmastikaan ollut kovinkaan ilahtunut tapahtumasta!

Alessio ”Uccio” Salucci on Rossin läheinen ystävä ja luottomies. Heidän vanhempansa olivat myös ystäviä ja Valentino ja Uccio kasvoivat yhdessä.

Rossille on annettu vuosien mittaan paljon valtuuksia Yamahalla.  Onhan hän merkille hyvin tärkeä kuljettaja. Aika näyttää, onko tapahtumalla vaikutusta siihen, kuinka kauan Valentino Rossin avustaja Alessio Salucci näkyy Yamahan varikkopilttuussa Rossin vierellä.
 

Uusin numero