Rossilta rankka viesti viholliselleen: ”En unohda sitä koskaan!”

Rossi hävisi viime vuonna maailmanmestaruuden viidellä pisteellä Yamaha-tallikaverilleen Jorge Lorenzolle.

Rossi syyttää siitä nyt ja näillä näkymin ikuisesti Hondan Marc Marquezia. Aiemmin hyvät ystävykset ovat nyt pahimpia vihollisia keskenään.

– Säilytän mahdollisimman hyvät ja ammatilliset välit Lorenzoon, mutta Marquezin kanssa vastaava tulee olemaan hyvin vaikeaa. Se on käytännössä mahdotonta. Me olemme nykyään vain vastustajia radalla. Emme enää mitään muuta, Rossi sanailee Sky tv-kanavalla esitettävän syntymäpäivähaastattelun tiiserissä.

– Hävisin viime vuonna mestaruuden todella outoja käänteitä saaneen loppukauden vuoksi. En unohda sitä koskaan!, Rossi jatkaa ripitystään Marquezin suuntaan.

Uran jatko puntarissa

Rossi kertoi viime viikolla päättävänsä kevään aikana, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Vaihtoehdot ovat tässä: uran lopettaminen tai kahden vuoden mittainen jatkosopimus Yamahan kanssa.

– Olin viime kaudella kilpailukykyinen ja jatkan, jos pystyn säilyttämään vastaavan tason kauden 5-7 ensimmäisessä GP:ssä. Edessä on taas uudet haasteet, mutta uskon, että tästä kaudesta tulee minulle jopa viime vuotta parempi, vinkkaa Rossi.

Yamaha-pomo Lin Jarvis on vahvistanut, että pallo on Rossilla jatkosopimuksen osalta. Yamaha kunnioittaa päätöstä, oli se sitten mikä tahansa.

Rossi ja Lorenzo ovat viime kauden lopun jäljiltä kaikkea muuta kuin ylimpiä ystäviä keskenään. Lorenzo löi silloin lyötyä räväyttämällä Rossin hukanneen viimeisen mahdollisuutensa kymmenennen MM-kullan osalta.

Myös Ducatin kiikarissa oleva ja vuoden ensimmäistä testijaksoa kaksi viikkoa sitten Malesiassa dominoinut Lorenzo haluaisi viimeistellä Yamahan kanssa jatkosopimuksen jo lähiaikoina, eli ennen 20. maaliskuuta Qatarissa käynnistyvää MM-kautta.

Villeimpien varikkohuhujen mukaan Lorenzo aikoo jouduttaa tällä jo vuonna 1996 MM-uransa aloittaneen Rossin päätöstä upean uransa lopettamisesta.

https://www.youtube.com/watch?v=XKpB-Jjz9vs

Uusin numero