Rossilla tänään iso iltapäivä Brnossa

Onko nyt oikea aika julkistaa todennäköinen, kahden vuoden mittainen Ducati-sopimus, joka tuo ”Tohtorille” kaudella 2011 muhkean 15 miljoonan euron tilin?

Molempiin kysymyksiin odotetaan tänään ahnaasti vastauksia Brnon radalla Tshekissä, jossa Rossin tarkoituksena on testata Pirellin renkailla valjastettua James Toselandin superbikepyörää parin tunnin ajan. Rossi kokeili ajokuntoaan viime keskiviikkona kotikulmillaan Misanossa, jossa hän valitteli vielä olkapäänsä voimattomuutta ja kipuja nilkassa.
Rossin alkuperäinen ajatus oli palata MM-sarjaan elokuun puolivälin tuntumassa Tshekin GP:n yhteydessä, joskin kaikki mahdolliset tahot odottavat, että tuo suunnitelma aikaistuu.
Eikä vähiten MotoGP-sarjan kaupalliset oikeudet omaava Dorna. Rossin poissaolo on aiheuttanut melkoisen loven sarjan tv-katsojalukuihin.
Hondalle siirtyvän Casey Stonerin paikan Ducatilla ottava Rossi järjestää Brnossa pressitilaisuuden välittömästi testisessionsa jälkeen.

Capirossi on yhdistetty Ducatin Pramac-tiimiin

Ducatin ympärillä on pyörinyt viime aikoina myös muita mielenkiintoisia huhuja. Niistä ehdottomasti yllättävin on GP-konkari Loris Capirossin mahdollinen paluu Ducatille.
Suzukiin tuskastunut Capirossi, 37, on yhdistetty Mika Kalliota ja Aleix Espargaroa ajattavaan Pramac Racingiin, jota on luonnehdittu Ducatin eräänlaiseksi junioritiimiksi.
Ducati on tiettävästi näyttänyt Pramac-pomo Paolo Campinotille vihreää valoa Capirossin osalta. Ducatilta on todettu, että heitä ei kiinnosta kuljettajan ikä, vaan nopeus.

Uusin numero