Rossi riehaantui Brasiliassa samban kuumiin rytmeihin

Yamahan lähettiläälle Rossille Brasilian promoreissu oli mieluinen. Rossi ehti käydä esittäytymässä myös M1-pyörän puikoissa Citta Velo-radalla, jonne lennätettiin helikoptereilla.

– On suuri ilo palata Brasialiaan monen vuoden tauon jälkeen. Minulla on hyviä muistoja täällä ajetuista GP-kisoista. Brasilialaiset ovat erityisiä ja heidän intohimonsa sekä innostuneisuus on todellakin tarttuvaa. He myös onnistuivat saamaan minut tanssimaan sambaa julkisesti!, naureskeli yhdeksänkertainen maailmanmestari.

Brasilia on ollut sivussa MotoGP-kalenterista sitten kauden 2004. On kuitenkin mahdollista, että paluu toteutuu muutaman vuoden sisään.

– Haluaisin palata tänne pikapuoliin ja mieluiten MotoGP-kilpailun merkeissä. Brasialia ansaitsee kisan, Rossi ruokki suosiotaan Brasialiassa.

MotoGP-luokan talvikauden viimeinen testijakso ajetaan ensi viikon lauantaista maanantaihin Jerezin radalla Espanjassa.

– Seuraavaksi minulla on aikaa juoda kahvia kotipuolessa ennen Jerezin testejä. Austinin yksityistesteistä jäi suuhun puolittain makea ja puolittain kitkera maku. Lähdemme varmistamaan Jerezissä jo löytämiämme positiivisia puolia ja parantamaan niitä alueita, joilla meillä on ollut vielä vaikeuksia, muotoili Rossi.
 

Uusin numero