Rossi MM-finaalin alla: ”Haluan ajatella vain sitä, mitä radalla tulee tapahtumaan”

Rossilla on seitsemän pisteen etu puolellaan, mutta hänen osaltaan Malesian GP:n jälkeinen aika on ollut yhtä hullunmyllyä samalla kun Lorenzo on saanut keskittyä rauhassa raivoisaan hyökkäykseensä kotiyleisön edessä.

Rossilla on uran kymmenes maailmanmestaruus haarukassa, mutta sen saavuttaminen on kaikkea muuta kuin helppoa, jos lähtöruutu säilyy sunnuntaihin asti nykyrangaistuksen mukana, eli koko letkan viimeisenä.

– Odotan yhä CAS:n (urheilun vetoomusoikeus) päätöstä, mutta toivon, että pystyn ajamaan normaalin GP:n taistellakseni tittelistä samoista asetelmista Jorgen kanssa.

– Haluan ajatella vain sitä, mitä radalla tulee tapahtumaan, toteaa Valencian GP:n viimeksi vuonna 2004 voittanut Rossi.

MotoGP-luokassa kaksi mestaruutta saavuttaneen Lorenzon viimeisin voitto Valenciasta on vuodelta 2013. Hän on ollut ykkönen kaikissa kolmessa tällä kaudella Espanjan maaperällä ajetussa GP:ssä, eli Jerezissä, Barcelonassa ja Aragonissa.

– Pyrin kuitenkin unohtamaan aikaisemmat tapahtumat. Kaikki keskittyminen on suunnattu Chesteen. Olisihan se mahtavaa, jos voittaisin kolmen aiemman Espanjan kisan lisäksi myös Valenciassa.

– Valenciassa on paljon fanejani ja olen varma, että me kaikki pääsemme nauttimaan upeasta showsta. Tulen antamaan radalla kaikkeni saavuttaakseni maailmanmestaruuden, julistaa Lorenzo.
 

Uusin numero