Rossi ja Marquez ottivat uudelleen yhteen ”Ranchilla”

Rossi rakennutti tiluksilleen Tavulliaan muutamia vuosia sitten niin sanotun ”dirt track”-baanan, jossa on vieraillut useita kuljettajia. Rossi esitti Marquezille jo viime vuonna kutsun radalleen ja nyt Hondan ässä päätti vastata siihen.

Siitäkin huolimatta, että hänen managerinsa Emilio Alzamora kyseenalaisti koko jutun. Alzamora piti Marquezin ajamista Rossin radalla riskialttiina tässä vaiheessa, kun hänen suojattinsa johtaa MM-sarjaa 74 pisteellä ennen viittä viimeistä osakilpailua.

Honda näytti kuitenkin Marquezille vihreää valoa ja sen jälkeenhän espanjalaista ei pitänyt enää kukaan eikä mikään sivussa hiekkapintaiselta radalta. Crossipyörän puikoissa tunnetusti viihtyvä ja paljon harjoitteleva Marquez kiersi rataa Honda CRF 450-pyörällä.

Julkisuuteen ei ole tosin tarjottu tarkempaa tietoa tapahtuman tuloksista, mutta ainakin hauskaa näytti olevan, kuten Marquezin Facebook-päivityksistä ilmenee.

Rossin ja Marquezin lisäksi radalla nähtiin Leon Camier, Federico Fuligni, Mattia Pasini, jo San Marinon GP:tä Misanossa seuraamassa ollut Chad Reed, Nicolo Bulega, Mika Kallion nykyinen tiimikaveri Tito Rabat, Francesco Bagnaia, Bradley Smith, suomalaistalli Ajo Motorsportiin tulossa oleva Miguel Oliveira, Loris Capirossi, Luca Marini, Franco Morbidelli, Alberto Tebaldi, Mauro Sanchini, Lorenzo Baldassari ja Andrea Migno.

MotoGP-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan 28. syyskuuta upealla Motorland Aragon-radalla Espanjassa.

Aragonin GP:n yhteydessä julkistetaan kauden 2015 alustavat, joskin jo käytännössä valmiit kuljettajalistat Moto3- ja Moto2-luokkiin.

Samalla esitellään ensi kauden alustava kilpailukalenteri. Kausi 2015 käynnistyy varmuudella jälleen Losailin valaistulla aavikkoradalla Qatarissa. Päivämäärä on joko 22. tai 29. maaliskuuta.
 

Uusin numero