Rossi ja Lorenzo odottavat pääsyä Aragonin radalle

Lorenzo voitti Jerezin sekä Barcelonan osakilpailut ja on innokas saamaan vielä yhden mahdollisuuden espanjalaisten faniensa villitsemiseen. Viime kuussa hän vietti päivän Aragonin radalla testaten Yamahan katupyörää, samalla tutustuen rataan. Lorenzo kertoo olevansa innoissaan päästessään ajamaan kilpaa Aragonin radalla.
– Ajamme nyt kolmatta kertaa Espanjassa, mutta ensimmäistä kertaa Aragonissa ja olen innoissani. Olin testaamassa siellä viime kuussa ja rata on uskomaton. Ensimmäinen mutka tuo mieleen Turkin ja siellä on paljon korkeuseroja, se on hauska paikka. Haluan ajaa hyvän kisan ja omistaa sen Tomizawalle. Toivon että paikalle saapuu paljon ihmisiä, mutta erityisesti fani klubini, koska uskon että tulossa on hyvä viikonloppu. Tavoitteenani on päästä podiumille ja ajaa niin kovaa kuin pystyn. Olemme valmiita aloittamaan työt.

Myös hallitseva maailmanmestari Valentino Rossi on käynyt ajamassa Aragonin radalla antaen positiivista palautetta.
Rossin kunto on vähitellen palaamassa entiselleen ja hän oli iloinen Misanon palkintokorokepaikasta ja koki sekä pyörän että itsensä olevan loukkaantumisen jälkeen jo lähes parhaimmillaan.
– Olin viime viikolla ajamassa radalla R1:llä ja minä todella tykkään siitä. Se on aika kinkkinen, mutta erittäin hauska ja nopea, joten luulen että se tulee olemaan kunnon haaste. Mielestäni paras kohta on mutkan 16 sisääntulo ja odotan pääseväni ajamaan M1:lläni siellä. Misano oli erittäin murheellinen viikonloppu lajillemme, mutta nyt odotamme uutta kisaa ja toivomme Tomizawan muistoksi hienoa viikonloppua kaikille. Oloni on vahvempi ja parempi joka päivä joten tähtään tällä kertaa taas podiumille.

Uusin numero