Rossi hehkuttaa voiton ja penaltipisteen ottanutta Fenatia

Ajo Motorsportin Red Bull KTM-tehdastiimin australialaiskuljettaja Jack Millerille oli tarjolla kolmas peräkkäinen voitto, mutta se kääntyi harmittavasti kolmossijaan Fenatin osuttua tämän pyörään viimeiseen mutkaan taitettaessa.

Fenatin suuntaan jäätävästi silmäillyt Miller korosti kisan jälkeen, että hän olisi ajanut ykköseksi ilman tuota kilkkausta.

Kilpailun johto tutki Mike Webbin alaisuudessa tilanteen ennen lopullisten tulosten vahvistamista. Tuloslista tuli kabinetin puolelta vastaavana, kuin kuumassa kisassakin.

Fenatille mätkäistiin "vaarallisesta ajosta" yksi rangaistuspiste, mutta voittonsa hän sai siitä huolimatta pitää.

"Fenatilla on munaa!"

Rossi eikä Fenatikaan paljoa penaltista piitanneet. SKY VR46-tiimissä kaikki muu peittyi voitonhuuman taakse.

– Tämä voitto oli makea, myhäilee itse MotoGP-luokan kisassa neljänneksi päätynyt Rossi.

Myös Millerin faniksi jo aiemmin tunnustautunut Rossi on vakuuttunut siitä, että voitto ei jäänyt suinkaan Fenatin tämän kauden viimeiseksi. Rossi uskoo, että Miller saa juuri Fenatista kovimman haastajansa.

– Romano on fantastinen kuljettaja, jolla on munaa, lataa Rossi innoissaan viitaten samalla Termas de Rio Hondon tapahtumiin.

– Ok, hän teki Argentiinassa aggressiivisen liikkeen, mutta tämä on kilvanajoa. Kuusi kuukautta sitten ei ollut vielä edes olemassa VR46-tiimiä ja nyt kun kaudesta on ajettu kolme osakilpailua, niin olemme jo huipulla, jatkaa Rossi hehkutustaan.

Kausi jatkuu jo tulevana viikonvaihteena Jerezin radalla Espanjassa. Millerillä on edelleen tukeva 17 pisteen johto kakkosena olevaan Fenatiin.

Uusin numero