Roni Nikander ehdolla UEM:n endurotiimiin

Monipuolinen ja vaativa valintaleiri, joka pitää sisällään myös psykologiset testit, järjestetään perjantaina ja lauantaina Italian Trevisossa.
– Suomesta myös Lauri Pohjonen oli ehdolla, mutta maat voivat lähettää vain yhden kuskin valintaleirille. Trevisossa on mukana yhteensä 15 kuljettajaa, kertoo Nikanderin kanssa matkaan lähtevä Suomen moottoriliiton valmennuspäällikkö Tomi Konttinen.
UEM:n tiimiin valitaan siis kolme alle 23-vuotiasta kuljettajaa. UEM on luvannut julkistaa kyseisten kuljettajien nimet helmikuun 26. päivään mennessä.

– Pääsy tiimiin olisi monessakin mielessä merkittävä saavutus, sillä UEM järjestää yhteistyössä Husqvarnan kanssa EM-kisoihin pyörät ja varaosat, kertoo Konttinen.

Nikander ja Pohjonen ajavat SM-sarjassa Husqvarnan maahantuojan MP-Racingin tiimissä. Tiimin virallinen nimi on Scuderia Fiat Husqvarna.
– Ajan alkavalla kaudella täyden SM- ja myös EM-sarjan riippumatta siitä, valitaanko minut tuohon uuteen tiimin. Lisäksi ohjelmaan sisältyvät Puolan ja Slovakian MM-osakilpailut kesäkuussa, kertoo lohjalainen Nikander.

Uusin numero