Rodand Sandsin Faster Wasp

Roland Sands on esitellyt uuden Faster Sons –filosofian mukaisen pyörän. Faster Wasp on Sandsin viiden Yard Built –malli.
Sands halusi pyörän olevan kunnianosoitus omalle idolilleen, Kenny Robertsille ja Yamahan TZ750:n kilpaväritys on helposti tunnistettavissa.

– Faster Sons on vanhoja aikoja kunnioittava ajattelutapa, jossa arvostetan mutkattomuutta yhdistettynä viimeiseen teknologiaan. Roland teki mahtavaa työtä ja Faster Wasp kiteyttää filosofiamme täysin, kiittää Yamaha Motor Europen Product Manager Shun Miyazawa.

– Minulla ja Yamahalla on pitkä yhteinen tie takanamme. Ajoin kilpaa TZ250:llä, minkä lisäksi olen ajanut useilla Yamahan crossipyörillä. Se, mitä Yämähällä tehdää nyt ja mitä he haluavat tehdä tulevaisuudessa, on henkilökohtaisesti todella kiinnostavaa, kertoo Sands.

– Nämä kolmisylinteriset mallit ovat mahtavia aihioita. Ne ovat todella kevyitä ja niiden suorituskyky on hyvä. Ne eivät ole kilpureita, mutta surituskyky on mainio katupyöräksi. Mikä tärkeintä, ne ovat hauskoja ajaa. Mielestäni hyvä pyörä on yhdistelmä hauskuutta ja suorituskykyä, kuvailee Sands ja kertoo pitävänsä Faster Waspia nappiosumana.

Monet pyörän osat ovat Roland Sands Designin käsialaa, muun muassa alumiinitankki, peräosa numerokyltit, lokasuoja ja jalkatapit. Vanteet ovat RSD Morrisin, pakokäyrästö Two Bros Racingin ja äänenvaimennnin RSD:n. Keulaan on asennettu Öhlinsin cartridge-kit, lisäksi myös takaiskari on Öhlinsin. Faster Waspin satulan on valmistanut Bitchin Seat Co. 

Uusin numero