Rockmotorsport KTM:n kuljettajat nopeita, mutta epäonnisia Karlskogassa

Lauantain ensimmäiseen kisaan tiimikaverit lähtivät sijoilta 1 ja 2. Juho ampaisi kärkeen ja johti kilpailua Nikon hiillostaessa takarenkaassa kiinni. Parin ajetun kierroksen jälkeen radan loppupuolella Juhon kytkin alkoi luistamaan ja vauhti vähän hiipui sillä seurauksella, että Niko meinasi ns. jyrätä yli. Niko joutui jarruttamaan etupyörän lukkoon ja ajautui hiekoille pudoten samalla sijalle 14.

Juho jatkoi vielä hetken kärjessä, mutta sitten kytkin ongelmat pakottivat tulemaan varikolle. Tiimi sääti pyörää hieman ja Juho pääsi jatkamaan, mutta putosi samalla letkan hännille. Punalipun keskeyttäessä kisan oli Niko noussut jo hienosti sijalle neljä. Hieman omituisen luokkajaon vuoksi pojat kuitenkin olivat oman luokkansa 1 ja 3.

Sunnuntai alkoi sateisissa merkeissä ja pojat saivat loistavaa treeniä tulevia sadekisoja varten warmupissa. Kisaan päästiin kuitenkin kuivassa kelissä lähtöruutujen ollessa Niko 1 ja Juho 3. Juho otti taas loistavan startin ja ampui kärkeen. Tiukkaa vääntöä kärjessä neljän kierroksen ajan kunnes pieni virhe pääsuoralla kostautui ja Juho putosi neljänneksi. Niko taisteli hienosti kärkinipussa läpi kisan Juhon hiillostaessa perässä. Puolessa välissä pojilla oli hieman haasteita kierroksella ohitettavien kanssa, jonka seurauksena kärki nippu hieman repesi. Ja kun taas punainen lippu keskeytti kisan, niin tulokseksi tuli sijat 2 ja 4, mutta omassa luokassa 1 ja 2.

Todella hieno viikonloppu kuitenkin kokonaisuutena ja pojat saivat hyvää oppia. Itseluottamusta varmasti kasvattaa myös se tieto, että ollaan pohjoismaiden nopeimmat. Nikolle jäi viikonlopun nopein kierros ja Juholle toiseksi nopein. 
 

Uusin numero