Road Racing SM: odotettu paluu Kemoran radalle 2 vuoden tauon jälkeen

Felix Nässi, Superstock 600 (kuva: Timo Nässi)

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarjan 2. osakilpailu ajetaan Kemoran moottoriradalla kaksipäiväisenä 29.–30.6.2019, West Coast Racing Club ry:n toimiessa kilpailuisäntänä. 

Valitettavasti 2018 kaudella Kemoran osakilpailu jäi ajamatta mutta nyt kaikki kilpailijat ovat innoissaan päästessään takaisin kilpailemaan Kemoran nopealle ja ajosilmää vaativalle radalle. Myös yleisö toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Kemoran moottoriradalle uusien palveluiden myötä. 

Kilpailuun on ennakkoon ilmoittautunut melkein 100 kilpailijaa, joka on ennätys moneen vuoteen Kemoran SM kilpailuviikonlopulle. Yleisölle on tarjolla muutakin kuin tiukkoja kisoja, sillä tulospalvelua on uudistettu isolla kädellä. Paikan päälle pääkatsomon eteen tuodaan viikonlopun ajaksi jättinäyttö, josta yleisö saa seurattua kierrosaikoja ja aikaeroja reaaliajassa. Myös yleisölle tarjottavat sivuvaunukyyditykset sekä lauantaina, että sunnuntaina ovat osa uutta palvelumuotoa Kemoralla. 

Moottoripyörillä kilpailua seuraamaan saapuvat katsojat toivotetaan lauantaipäivän päätteeksi ”paraatiajoon” radalle, jolloin on opastetusti mahdollisuus käydä tutustumassa radan kiemuroihin. Ilmoittautumiset lauantaina klo 15.00 mennessä kilpailutoimistoon. 

Pääsylippu maksaa 20,00 €, ja on voimassa koko viikonlopun ajan. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi vanhempien seurassa. 

Kauden avauskilpailut olivat tiukkoja ja Motoparkissa nähtiin hyviä kamppailuja eri luokkien sarjapisteistä. Pitkän tauon jälkeen Kemoran rata on jälleen ”uusi” monelle kilpailijalle ja asettaa omat haasteensa kilpailulähtöihin. 

Ajettavat luokat, kilpailijat, osallistujalistat, aikataulut, sekä kattavasti muutakin tietoa Kemoran(kin) osakilpailusta löytyy Road Racing SM-sarjan nettisivuilta

https://www.roadracingsm.fi/html/fi/kilpailut/osakilpailut/

Kaikissa luokissa ajetaan loppukilpailut sekä lauantaina, että sunnuntaina kello 13:00 alkaen. Aika-ajot lauantaina klo 09.00 alkaen. 

Uusin numero