Riihimäen SM-enduro on myös Mika Aholan muistokilpailu

Kilpailun yhteydessä muistellaan edesmennyttä viisinkertaista maailmanmestaria Aholaa, joka edusti menestyksekkäällä urallaan Kahvakoplaa.

– Haluamme osaltamme kunnioittaa Mikaa, hänen upeaa uraansa ja muistoaan. Kilpailukeskuksena toimivasta Pohjolanrinteen koulusta löytyy luokkahuone, jossa on esillä muistoja Mikan uran varrelta. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan muistotilaan, kilpailun johtaja Sauli Nordling kertoo.

Kuljettajilla edessään
tutut maastot

Kilpailijoilla on edessään fyysisesti haastavat kaksi päivää. Erikoiskokeet sijaitsevat samoissa paikoissa kuin viime vuonna paljon kiitosta saaneella reitillä.

Kierros on noin 64 kilometrin mittainen, josta erikoiskoeosuutta on noin 18 kilometriä. Molempina päivinä ajetaan kaksi ja puoli kierrosta, siten, että Riutan erikoiskoe ajetaan kahdesti ja muut erikoiskokeet kolmesti.

Riutan ulkoilualueella
on paljon nähtävää

Katsojille parhaat katselupaikat löytyvät Riutan ulkoilualueelta, joka tulee olemaan ykköskohde katselijoille.

Riutan alueelta löytyvät mm. VIP-ravintolapalvelut, erikoiskokeella on kuulutus helpottamassa kilpailun seuraamista, sekä väliajalla Kahvakoplan mopokoulun esittäytyminen. Kilpailijat ajavat Riutan erikoiskokeen sekä lauantaina että sunnuntaina kahdesti.

Riutan ulkoilualueen lisäksi kilpailun muut erikoiskokeet sijaitsevat Karhin motocrossradalla ja Agan pellolla 54 tien varrella. Kaikilta erikoiskokeilta katsojat voivat ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa. Kilpailun kaksi euroa maksavaa käsiohjelmaa voi ostaa ennakkoon 14. toukokuuta lähtien Motocenteristä (Tehtaankatu 13, Riihimäki) ja Hanxin myymälästä (Riihimäen ABC), sekä kilpailupäivinä kilpailukeskuksesta ja kaikilta erikoiskokeilta.

Lisätietoja:
Kilpailijoiden taustajoukoille on jälleen saatavilla edullinen tekstiviestitulospalvelu, jonka voi tilata osoitteessa:
http://www.smlenduro.fi/sms
Palvelu tarjoaa niin luokkakohtaiset tulokset, kuin yleiskilpailun tilannepäivityksetkin.
Kilpailun erikoiskokeiden tarkat sijainnit löytyvät kilpailun sivuilta:
http://www.smlenduro.fi/smaamupostienduro

Uusin numero