Ride In -moottoripyöränäyttelyn parhaat palkittiin


MP Maailman ja Ace Cornerin yhteisen Ride In -moottoripyöränäyttelyn parhaat pyörät palkittiin lauantaina heti tapahtuman päätyttyä Suomen Moottoripyörämuseolla Lahdessa. Näyttelypyöristä eniten ääniä keräsi Gulfin väreihin maalattu Ville Tervosen Suzuki GS 450 Cafe Racer. Ville saa palkinnoksi Duell Bike Centerin toimittaman yli 200 euron arvoisen Ipone-tuotepaketin.


Toiseksi eniten yleisöääniä keräsi Aki Lumiahon BMW R 60/5. Akin pyörässä vakiota on runko ja moottori, kaikki muu on rakenneltu uudelleen. Sateisesta säästä huolimatta Lumiaho ajeli Tampereelta asti Lahteen Ride In -näyttelyyn. Kotiinviemisinä mukaan lähti Duell Bike Centerin toimittama Muc Off -pyöränhuoltosetti.

Oy Brandt Ab:n toimittaman Arai Axces II -kypärän itselleen voitti Helena Virtanen Hollolasta.
Erityismaininnan näyttelyyn osallistumisesta ansaitsevat ehdottomasti siskokset Matilda Viljanen ja Julia Immonen, jotka sadekelissä saapuivat paikalle ”hieman” tavallisista näyttelypyöristä poikkeavilla laitteilla. Matildan ajokkina oli Ural 650 ja Julialla puolestaan Royal Enfield 500 Bullet. Julian mukaan hän olisi halunnut alunperin hankkia itselleen vanhemman Royalin, mutta kun siihen ei ollut varaa niin piti hankkia uudempi. Värikkäiden siskosten moottoripyöräharrastuksesta lisää seuraavassa MP Maailman painetussa lehdessä.

Kaikki mukana olleet yritykset (Ace Corner/Suomen Moottoripyörämuseo, Oy Brandt Ab, Nuviz, Artsi Nyqvist ja MP Maailma) kiittävät tapahtumaan osallistuneita motoristeja ja motoristihenkisiä henkilöitä.

Uusin numero