Ria Virtanen rakentaa laajempaa MM-ohjelmaa

– Seuraavaksi keskitytään elokuussa alkaneisiin urheiluopintoihin Lohjan Kisakalliossa. Ensi kaudelle on kaavailtu enemmän naisten motocrossin MM-kilpailuja, koska kisat ovat lähempänä Euroopassa kuin aiemmin. Tukemaan etsitään samalla uusia sponsoreita, toteaa Virtanen tiiminsä tiedotteessa.

Vantaan kuraisessa liigapäätöksessä Virtanen viimeisteli aika-ajon pohja-ajan ja sai sen kautta hyvät lähtökohdat kisaeriin.

– Ensimmäisessä erässä oli hyvä startti ja olin lähtösuoran päässä toisena. Ohitin ensimmäisellä kierroksella ainoan edellä olevan kilpailijan ja ajoin reilun minuutin turvin ensimmäisenä maaliin.

Toisen erän lähtö sujui huonommin pyörän pompatessa pystyyn lähtöpuomilla, mutta Virtanen oli kuitenkin lähtösuoran päässä viidentenä.

Kisan edetessä Virtanen pääsi ohittamaan edellä olevia kilpailijoita aina samassa paikassa sisäkurvin puolelta johtaen lopulta erää ja ajamaan voittoon.

– Kaudelle tuli komea päätös erävoittojen merkeissä!, iloitsee Virtanen.

Liigan kokonaistuloksissa Virtanen oli siis toinen. Lopputuloksissa hän on jo kuudentena vuonna peräkkäin kolmen parhaan joukossa.

Liigan lopullinen pistetilanne muodostui tällaiseksi: 1. Hanna Mertsalmi 338, 2. Ria Virtanen 303, 3. Anu Nummela 291.
 

Uusin numero