Revanssia uhkuvat Sykes ja Melandri: ”Tervetuloa takaisin Biaggi!”

Aprilialla kultaa huuhtonut Biaggi, 41, on tiettävästi ollut yhteydessä Ducatin suuntaan kysellen alustavasti kiinnostusta mahdollisille palveluilleen. Ensisijaisesti kyse olisi nähtävästi pyörä testaamisesta, mutta paluu MM-sarjaan ei olisi sekään poissuljettu vaihtoehto.

Mestaruuden Biaggille vain vaivaisella puolen pisteen erolla hävinnyt, Kawasakia kuskaava britti Sykes on innoissaan ajatuksesta.

– Olisi todellakin hyvä, jos Max palaisi. Meillä oli viime vuonna monta hyvää taistelua ja toivon niitä lisää jo alkavalla kaudella. Olisi myös mukavaa riistää mestaruus Maxilta, virnistää Sykes.

BMW:llä kilpaileva ja italialaisen maanmiehensä Biaggin tavoin MotoGP-luokasta kokemusta omaava Melandri liikkuu samoilla linjoilla Sykesin kanssa. Biaggi on myös persoonansa puolesta sellainen kuljettaja, jota sarja kaipaa.

– Toivotan Biaggin ehdottomasti tervetulleeksi takaisin! En ole tyytyväinen, että Biaggi voitti viime vuonna mestaruuden myös sen vuoksi, että tein itse virheitä. En halua, että saa lopettaa uransa mestarina, Melandri heittää haasteen Biaggille.

Melandrin mukaan hän ei lukeudu Biaggin lähipiiriin, eikä tunne tätä sen paremmin.

– Tiedän kuitenkin, että hän on intohimoinen kilpailija, mikä ajaa kaiken edelle. Ja sitä paitsi luulen, että hänellä on nyt vähän liian paljon vapaa-aikaa, hymähtää Melandri.

Superbike-luokan kuljettajat ovat aloittaneet testikauden pääasiassa kehnoissa ja sateisissa keleissä. Kausi käynnistyy 24. helmikuuta Phillip Islandin radalla Australiassa, jossa myös viralliset testit odottavat vuoroaan.

* Max Biaggi (33) ja Tom Sykes (66). Kuva: worldsbk.com
 

Uusin numero