Rene Rannikko ja Team Laine yhteistyöhön

Team Laine on toiminut monen eri moottoripyörälajin tulospalveluissa kaudella 2014. Näistä viimeisimpänä mainittakoon Tampereen kansainvälinen Supercross.

Tulospalvelukokemusta yrityksen omistajalla Marko Laineella on jo vuosikymmenien ajalta ja halu kehittää palvelua on suuri. Kuljettajien, yleisön ja lehdistön vaatimukset ovat kasvavat vuosi vuodelta. Enää tuloksia ei haluta odotella kilpailupaikalla kovin kauaa. Myös Live-tulokset ovat tulleet jäädäkseen jokaiseen lajiin.
 
Team Laine toimii hollantilaisen Mylaps:n virallisena maahantuojana, jonka johdosta käytössä on aina alan uusin tieto, laitteet ja ohjelmistot. Mylaps vastaavasti toimittaa laitteistoja autourheilun ja moottoripyöräurheilun korkeimmalle tasolle. Mylaps:n transpondereita käytetäänkin jo useissa moottoripyörälajiessa Suomessa ja ympäri maailman.
 
Ensimmäinen yhteinen työtehtävä Rene Rannikon kanssa oli jo kauden 2014 alkupuolella, jolloin ensimmäistä kertaa SM-kilpailun kuulutustehtävissä ollut Rannikko yllätti katsojat postiviivisesti Kuopion SM-kilpailuissa.
– Kun Rene näytti vielä kyntensä Tampereen Supercrossin toisena juontajana, oli yhteistyösopimus kuulutuspalvelusta helppo allekirjoittaa ja samalla laajentaa sopimusta kattamaan myös Renen ajouran tukemiseen, kertoo Marko Laine.
 
– Olen tyytyväinen Team Laineen kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen. Tällä paketilla olemme ammattitaitoinen ja toimiva tiimi, joka pystyy tarjoamaan laadukasta tulos- ja kuulutuspalvelua. Pystyn silti edelleen tekemään omia ajohommiani täysillä, ja sitten aikataulujeni salliessa kuulutustöitä. Lisäksi Team Laine on tukemassa minua tulevalla kaudella, mikä taas auttaa meikäläistä ajourallani, kiittelee Rannikko.
 
– Ensi kaudella ajan todennäköisimmin MX1-luokan SM-sarjan, sekä Viron mestaruussarjaa. Joulukuun puolessa välissä starttaa Baltian superisarja Adrenalin Areenalla ja ajan koko sarjan läpi. Lisäksi vetelen varmaankin talvella treenimielessä enduroa, koska se on erinomaista kuntoilua ja harjoittelua crossiin, Rannikko kertoo tulevan kauden suunnitelmistaan.

 Team Laine ja Rene Rannikko tullaan näkemään monessa motocrosskilpailussa niin työ- kuin ajotehtävissäkin. Lisäksi Team Laine hoitaa mm. jääradan, moottorikelkkojen snowcrossin, kartingin, supermoton tulospalveluita ja kuulutuspalvelut tulevat jatkossa olemaan lajista riippumatta osa palvelua.

Uusin numero