Remy Gardner Red Bull KTM Ajon riveihin kaudella 2021

Remy Gardner kilpailee Moto2-luokassa Red Bull KTM Ajo -tiimin riveissä kaudella 2021.

Red Bull KTM Ajo -tiimi on ilmoittanut värvänneensä Remy Gardnerin ensi vuoden Moto2-kuljettajakseen. 22-vuotias australialaiskuljettaja kilpailee Moto2-luokassa jo viidettä vuottaan.

Moto3-luokan MM-sarjaan Gardner saapui 16-vuotiaana vuonna 2014, ja siirtyi parin vuoden jälkeen Moto2-luokkaan, jossa hän on saavuttanut kahden paalupaikan lisäksi kaksi palkintokorokesijoitusta.

Aki Ajo:
”Olen erittäin iloinen saadessani Remy Gardnerin mukaan projektiimme ensi kaudella. Hän on nuori, mutta omaa silti hyvän kokemuksen MM-sarjasta. Tämä yhdistelmä on täydellinen tulevaisuuden lupauksen kehittämisen kannalta.

Odotamme innolla saavamme työskennellä yhdessä ensi kaudella. Tiedän, että Remy on poikkeuksellinen kuljettaja: hän on erittäin lahjakas, hänellä on hyvä tuntuma pyörään ja hän on synnynnäinen taistelija. Toivon, että voimme tiiminä tukea hänen luontaista tyyliään. On todella jännittävää saada Remy tiimiimme ja nähdä, mitä vuonna 2021 tapahtuu.”

Pit Bierer, KTM:
”Olen todella tyytyväinen, että saamme Remyn KTM:n GP-akatemiaan. Uskomme, että hän on erityislaatuinen kuljettaja, jonka olemme saaneet nähdä esittelevän vahvoja ja jännittäviä lahjojaan viime vuosien aikana. Uskomme, että Akin kokemus auttaa häntä ottamaan seuraavan ison askeleen urallaan.”

Remy Gardner:
”On upeaa saada allekirjoittaa sopimus unelmatiimin kanssa. Olen ylpeä saadessani olla osa KTM-perhettä sekä Akin tiimiä ja haluan kiittää heitä tästä mahdollisuudesta. Haluan myös kiittää kaikkia, jotka ovat auttaneet minua pääsemään tähän pisteeseen. En malta odottaa, että saamme aloittaa työskentelyn ensi vuonna ja uskon, että yhdessä voimme saavuttaa mahtavia asioita.”

Kaudella 2020 Remy Gardner kilpailee Onexox TKKR SAG -tiimissä. San Marinon GP:n jälkeen hän on sarjapisteissä sijalla 11.

Uusin numero