Remes on valmis MM-kauteen

Remes tarjosi tästä oivallisen näytteen Espanjan mestaruussarjan avausosakilpailussa, joka kulki järvenpääläiseltä mainiosti Vinarosissa. Hän voitti E1-luokan ja oli neljäs yleiskilpailussa.

Vinarosin viimeistely lupaa hyvää MM-sarjaa silmällä pitäen. Ensimmäinen osakilpailu ajetaan Chilen Talcassa 24.-25. maaliskuuta.

– Nyt ollaan matkalla Italiaan, ja huomenna testataan kisapyörää viimeisen kerran ennen sen laivausta Chileen.

Valmistautuminen alkavaan MM-kauteen on hyvässä vauhdissa.

– Nyt vain treenataan lisää, vahvisti Remes.

Sunnuntaina käydyssä kilpailussa Remes jätti kaikki muut suomalaiset taakseen. Hän lähti reitille etujoukossa.

– Aluksi oli todella liukasta ja reitillä oli runsaasti irtosoraa.

Ennen kilpailua oli selvää, että tarkoitus on hakea ainoastaan kilpailutuntumaa eikä niinkään revitellä.

– Rauhakseen aloitin, ja jälkimmäisillä lenkeillä pystyin nostamaan vauhtia kun reitti oli puhdistunut irtosorasta.

E1-luokassa toiseksi Shercolla ajanut Ranskan Fabien Planet jäi Remeksestä lopulta lähes 37 sekuntia. Matti Seistola oli Husqvarnalla kolmas. Maalissa eroa Remekseen oli 51 sekuntia.

– Kaikin puolin hyvin onnistunut kauden avaus. Pyörän säädöt ovat kohdallaan ja se tuntuu nyt erittäin hyvältä, iloitsi Remes.