Remes kokeilee Hirvosen crosskart-kilpuria LeikkuriLeMans-radalla

Remes kokeilee Mikko Hirvosen autoa Haarajoen Sahan maailman mainetta niittäneellä talvisella LeikkuriLeMans -radalla. Remes nähdään radalla vauhdissa myös enduropyörällä. Hirvosta ei työkiireiltään tapahtumassa nähdä, sillä rallin MM-sarjan kauden kolmas osakilpailu ajetaan Meksikon Leonissa 8.-11. maaliskuuta.

Lauantaina klo 12 käynnistyvässä Lumirata-ajot -tapahtumassa yleisöllä on mahdollisuus kokeilla Speedweekendin paikalle tuomia crosskart -autoja kohtuullista korvausta vastaan. Paikalla on myös LeikkuriLeMans -sarjan kisakoneita ja kuljettajia esittelemässä lajia.

Lisäksi tapahtumassa on nähtävänä ja radalla tositoimissa Historic-ralli Kupla, Rallicross Starlet ja Legends rata-auto, sekä luonnollisesti Remeksen paikalle tuoma KTM -enduropyörä, joten vauhtia ja nähtävää riittää.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Arolan koulun vanhempainyhdistyksen mainio puffetti muonittaa tapahtumayleisön. Puffetin tuotto menee Arolan koulun oppilaiden hyväksi. Tapahtumapaikka on Haarajoen Saha, Riihimaantie 3 04480 Haarajoki .

Tapahtumaa järjestämässä:
www.haarajoensaha.fi
wwww.speeedweekend.fi
wwww.leikkurilemans.com
www.smlenduro.fi
www.racegear.fi

Uusin numero