Remes kaatui rajusti Ruotsissa

Vaikeaan päivään mahtui yksi hurja kaatuminen, mutta onneksi se ei kuitenkaan johtanut loukkaantumiseen.

Ennen kilpailua Remes oli hieman yllättynyt, ettei Ruotsin maastot vastanneetkaan odotuksia. Ajo ei kulkenut Suomi-maastoista poikkeavalla reitillä parhaaseen mahdolliseen tapaan.

– Päivä ei ajollisesti ollut kovin hyvä, paljon tuli kaatumisia ja muita virheitä. Endurotestillä tuli yksi kunnon lippa, kun kovavauhtisessa kohdassa pyörä linttasi patin ja juurakon kohdalla sivuttain. Siinä maahan iskeydyttyäni hetken haukkasin happea, mutta onneksi ei mitään pahempaa sattunut, KTM-pilotti kuvaili.

Kaatumisten myötä kunnollisen ajorytmin löytyminen oli hankalaa.

– Oli vaikeaa saada ajofiilistä ylle. Koko ajan yritin miettiä, miten voisi parantaa. Crossitesti sujui oikeastaan parhaiten, siellä kaaduin ainoastaan kertaalleen.

E1-luokan lopputuloksissa Remes oli lopulta viides. Tiimikaveri Ranskan Antoine Meo ajoi voittoon, ja luokan muista suomalaisista Husqvarnan Matti Seistola oli neljäs, KTM:n Roni Nikander kahdeksas ja Antti Hellsten TM:llä 12.

– Huomiseen ajopäivään on lähdettävä parantamaan. Eiköhän se siitä, kun kaatumiset ja muut virheet saa pois, niin tuloskin paranee, Remes päätti.

Viimeisin numero