Remekselle raju takaisku Baskimaalla: moottoririkko murensi MM-johdon enää viiteen pisteeseen

– Pyörä hajosi. En tiedä vielä tarkemmin, mutta jotain meni moottorista, kuittasi kauden yhdeksällä peräkkäisellä voitolla käynnistänyt Remes.

TM:llä kilpailevan Remeksen toisen peräkkäisen MM-kullan ainoa todellinen uhkaaja, britti Nathan Watson on puolestaan tykittänyt KTM:n puikoissa voitot kolmesta viimeisestä osakilpailusta.

Watson vaanii siis enää viiden pisteen päässä, kun kaudesta on ajamatta neljä kisapäivää Italiassa ja Ranskassa. Italian osakilpailu ajetaan kahden viikon kuluttua Fabrianossa.

– No, ei tässä mitään. Ei muuta kuin lähdetään voittamaan kauden viimeiset kisat, pudotteli Remes.

Remeksen ruuti ei riittänyt vielä lauantaina Watsonia vastaan, mutta sunnuntaina tahti oli täysin toinen, kunnes kohtalo astui julmasti mukaan kuvaan.

Remes näet hiillosti Watsonia ainoastaan kahden sekunnin päässä päivän yhdeksännelle ja samalla siis viimeiselle pätkälle lähdettäessä. Tuolta crossitestiltä ei Remes siis kuitenkaan enää ajamalla maaliin saapunut.

Espanjan GP:n toisen kisapäivän nopein lauantain tapaan oli E2-luokassa Husqvarnalla huimisteleva ranskalainen Mathias Bellino.

Bellino peittosi sunnuntain yleiskilpailussa, eli GP-luokassa E3-luokassa TM:llä ajavan italialaisen Manuel Monnin 20,68 sekunnilla.

Watson oli yleiskilpailussa neljäs 31,95 sekuntia Bellinon takana.

Uusin numero