Rekisteröidy MP-messujen koeajajaksi etukäteen – rekisteröinti on nyt avattu


Rekisteröityminen koeajajaksi on nyt avattu! Säästät aikaa ja vältät jonot, kun rekisteröidyt koeajajaksi jo ennakkoon netissä.

MP19-messuilla ei tarvitse tyytyä vain ihailemaan moottoripyöriä, vaan siellä on ensimmäinen tilaisuus päästä koeajamaan 2019-mallisia uutuuksia. Messukeskukseen on rakennettu tapahtumaa varten 600 metrin pituinen asfaltoitu sisäkoeajorata. Ajovuoron pituus on 10 minuuttia ja promillerajana on pyöreä nolla. Ajovarusteet (Rukka, HJC) saa lainaksi koeajoa varten, joten omia varusteita ei tarvitse tuoda mukana.

Rekisteröityminen koeajajaksi

Koeajo on osa MP19-messujen ohjelmaa, joten osallistuminen edellyttää sisäänpääsylipun ostamista messuille. Voit rekisteröityä koeajajaksi ennakkoon netissä (www.mpmessut.fi) tai paikan päällä. Ennakkoon rekisteröitymällä säästät aikaa ja vältät jonot. Rekisteröidyttyäsi saat koeajonumeron, ota se ja ajokortti mukaan tapahtumaan.

Koeajovuorojen varaus

Koeajovuorot varataan paikan päällä messuilla varauspisteestä, joka sijaitsee koeajoradan välittömässä läheisyydessä hallissa 7. Voit varata enintään kolme ajovuoroa yhdelle päivälle. Saavu paikalle 10 minuuttia ennen ajovuorosi alkua.

Lue lisää koeajoista ja rekisteröidy:

Rekisteröityminen koeajajaksi

Uusin numero