Red Bull Rookies Cup: Öncün kaksoset kärjessä – Paavilaiselle keskeytys

Red Bull Rookies Cup –sarjan aika-ajoa hallitsivat turkkilaiset Öncün kaksoset. Can sai paalupaikan ja veli Deniz starttasi lauantain kisaan hänen viereltään. Eroa oli vain 52 tuhannesosasekuntia. Adrián Carrasco täydensi eturivin.

Peetu Paavilainen ajoi hyvin aika-ajossa ollen viides. Peetu joutui kuitenkin starttaamaan kuusi pykälää kauempaa. Syynä oli sakko, sillä Paavilainen jätti huomioimatta mustan lipun ensimmäisessä harjoituksessa.

Itse kisassa voittoon ajoi turkkilaisveljeksistä Deniz. Eroa Can-veljeen tuli neljä ja puoli sekuntia. Kisan kolmas oli Ryusel Yamanaha.

Peetu Paavilaisen hyvin alkanut kisa päättyi viiden kuljettajan kolariin ensimmäisen kierroksen ensimmäisessä mutkassa. Peetun ja kahden muun kilpailu päättyi siihen.

”Ensimmäisestä kisasta ei jäänyt paljon raportoitavaa. Sain hyvän startin, mutta ensimmäisessä mutkassa ajauduin todella ahtaaseen rakoon ja ison joukon kolarissa nurin. Joku ajoi rytäkässä jalkojen yli, mutta ei näyttäisi olevan murtumia. Koitetaan huomenna päästä viivalle ja kamppailuun taas mukaan”, Paavilainen kertoi Facebook-tilillään.
 

Uusin numero