Red Bull Rookies Cup Assen: Can Öncü ajoi jälleen voittoon – Peetu Paavilainen kuudes

Can Öncü voitti lauantain tapaan sunnuntain kisaerän ollen ruutulipulla reilut 2,7 sekuntia edellä tsekkiläistä Filip Salačia. Espanjan Xavier Artigas oli kolmas.

Peetu Paavilaisen lauantain kisa meni tekniikkaongelmien takia pieleen. Nyt sunnuntaina hänellä oli vauhti kohdallaan ja Peetu ohitti ruutulipun kuudentena. Eroa voittajaan oli yli 22 sekuntia. Paavilaisen perässä ajoivat samassa ryhmässä maaliin tiukassa nipussa kuusi muuta kuljettajaa.

Toinen Turkin kaksosista Deniz Öncü ajoi maaliin neljäntenä, mutta hidastusmutkan oikaisusta hän sai 1,3 sekunnin aikasakon, joka tiputti Denizin viidenneksi.

Can ja Deniz Öncü kuuluvat Aki Ajon suojatteihin ja veljekset ajavat Ajo Motorsportin tiimissä juniorien Moto3 MM-sarjaa tämän Red Bull Rookies Cup:n lisäksi.