Red Bull KTM Ajon Pedro Acostalle jo kauden viides voitto

Pedro Acosta

Viisi voittoa kymmenestä ajetusta MM-lähdöstä. Akin Ajon suojatti Pedro Acosta on ajamassa vahvasti kohti Moto3-luokan maailmanmestaruutta.

Edes epävakaat olosuhteet eivät estäneet Red Bull KTM ajon Moto3-kuljettaja Pedro Acostaa ajamasta jo kauden viidenteen voittoonsa Steiermarkin GP:ssä. Voitto oli erityisen makea siksi, että se tuli KTM:n ja Red Bullin kotiradalla.

Moto3-luokan kisa julistettiin märän kelin kilpailuksi siitä huolimatta, että sade ehti loppua ennen kilpailun lähtöä, ja ajolinjalle jopa ehti muodostua kuiva kaistale. Toisesta rivistä startannut Acosta otti hyvän lähdön ja oli avausmutkassa jo kolmantena. Tiukka kamppailu voitosta ei kestänyt aivan maaliin asti, sillä lopulta espanjalaiskuski Pedro Acosta voitti kisan 14 sekunnin erolla maanmieheensä Sergio Garciaan. Red Bull KTM Ajon menestystä täydensi Jaume Masia ajamalla taktisesti viisaalla ajolla turhia riskejä vältellen neljänneksi. Acosta johtaa MM-sarjaa peräti 53 pisteellä ja Masia on 85 pisteellään viidentenä. Tiimien välisessä taistossa Red Bull KTM Ajo on repäissyt jo muikean sadan pisteen eron kakkosena olevaan Santander Consumer GAS GAS -tiimiin.

-Sääolosuhteiden takia Moto3-kilpailu oli erittäin haastava. Olen kiitollinen tiimille ja kuljettajillemme, jotka pysyivät kaikesta huolimatta rauhallisina ja tekivät oikeita päätöksiä. Molemmilta kuljettajilta hieno esitys; Acostalta jälleen uskomaton taistelu ja hieno voitto, Masia taas osoitti olevansa luokan johtavia kuljettajia ajamalla järkevän kisan päätyen nelossijalle, tiivisti tiimipäällikkö Ajo sunnuntain kisan tapahtumat.