Red Bull KTM Ajo-tiimin trio teki kellosepän tarkkaa työtä

Sarjaa johtava Luis Salom sijoittui kahdeksanneksi, Arthur Sissis yhdeksänneksi ja Zulfahmi Khairuddin 11:nneksi. Trio mahtui miltei kymmenyksen sisään.

– Pystyin ajamaan vastaavia aikoja kuin perjantainakin, mutta en saanut parannusta aikaan. Uskon, että minulla olisi ollut mahdollisuudet parempaan kierrosaikaan, mutta pienet vastoinkäymiset estivät vielä sen toteutumisen, tuumi Salom rauhallisena.

Salom lähtee luottavaisin mielin sunnuntain kilpailuun.

– Olemme tehneet täällä hyvää työtä perjantaista lähtien ja kun jatkamme sitä lauantain warm up’iin, niin kisasta on saavutettavissa hyvä tulos.

Sissis säteili harmaan aamun jäljiltä iltapäivän auringonpaisteessa syystäkin tyytyväisyyttä.

– Aloitimme aika-ajon erittäin terävästi ja löysin hyvän vauhdin välittömästi ensimmäisten minuuttien aikana. Teimme pyörän säätöihin pieniä ja toivotun tuloksen tuoneita muutoksia. Pystyin myöhemmin vielä nostamaan vauhtia uusilla renkailla, mutta harmikseni juutuin viimeisellä nopealla kierroksellani radalla olleeseen ruuhkaan. Huomenna pistetään hyvän startin myötä täydet sataprosenttia peliin, vakuutti Sissis.

Khairuddinin aika-ajoon mahtui yksi pieni kaatuminen, mutta se ei onneksi suuremmin tahtia haitannut. Tosin Khairuddin odotti vielä vähän kovempaa sijoitusta.

– Totta puhuakseni kyllä. Tämä ei ollut ihan sitä mitä toivoin ja odotin. Eihän tämä ollut minulta suinkaan mikään huono aika-ajo, mutta tähtäin oli kymmenen nopeimman joukossa. Meidän on nyt keskityttävä ratkaisemaan pyörän osalta pari pientä asiaa, jotka aiheuttivat tänään joitain ongelmia. Olen valmis tekemään kovaa työtä ja hyvää tulosta sunnuntaina, korosti Khairuddin.
 

Uusin numero