Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Khairuddin kakkosriviin Misanossa

Khairuddin kiersi 4,2 kilometrin radan nopeimmillaan ajassa 1.43,657. Paalupaikka jäi saksalaisen Jonas Folgerin hahmossa 0,950 sekunnin päähän.

– Harjoitukset kulkivat osaltani jo hyvin ja pääsin ajamaan aika-ajossa yhden tosin terävän kierroksen alun kaatumisesta huolimatta. Se oli ainoa virheeni. Muilta osin suunnitelmamme onnistui täydellisesti renkaiden puolesta. Tämä on koko tiimin kovan työn tulos. Olemme ottaneet yhdessä ison askeleen ja olen pystynyt keskittymään taas omaan ajooni, kertoi Kahiruddin.

MM-sarjaa johtava ja meneillään olevalla kaudella jo kuuteen voittoon yltänyt Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin espanjalaisässä Luis Salom sijoittui aika-ajossa kymmenenneksi lukemin 1.43,960.

– Olen rauhallinen, sillä tiedämme melko tarkalleen, mitä meidän pitää tehdä kisapäivänä. Olemme ehdottomasti oikealla tiellä. Kisasta tulee kova ja raskas, mutta pistän taas kerran kaikkeni peliin saadakseni hyvän tuloksen aikaan, lupasi Salom.

Khairuddinin ja Salomin australialainen tiimikaveri Arthur Sissis lähtee kilpailuun kuudennesta rivistä. Sissis päättyi aika-ajossa sijalle 18 ajalla 1.44,405. Hän kiirehti lauantain harjoituksessa jo seitsemänneksi reilut neljä kymmenystä paremmalla ajalla.

– Olin todellakin aamulla paljon nopeampi. Aika-ajo ei mennyt hyvin, mutta tiedän, että vauhti on olemassa. Yritimme vielä aika-ajon lopussa auttaa toisiamme Luisin (Salom) kanssa uusilla renkailla ajaessamme, mutta en vain onnistunut samaan kuin aamulla. Ei muuta kuin hyvä startti sunnuntain kilpailuun ja käännetään tiukasti kaasua, niin kaikki on mahdollista, sanoi Sissis.

Uusin numero