RE Motors aloittaa MV Agustan jälleenmyyjänä

KTM Nordic Oy on tehnyt sopimuksen RE Motors Oy Ab:n kanssa MV Agustan jälleenmyynnistä ja jälkimarkkinoinnista Suomessa. Luksusmerkki on myös mukana Helsingin MP-messuilla 2.–4.2.2024.

MV Agusta on historiallinen eurooppalainen moottoripyörävalmistaja, jolla on rikas perinne alkaen vuodesta 1945. Ratamoottoripyöräilyn kilpailuissa menestystä on kertynyt huikeat 38 maailmanmestaruutta joista 15 on hallussa legendaarisella Giacomo Agostinilla.

PIERER Mobility AG, joka on myös KTM-, Husqvarna- ja GasGas-moottoripyörien emoyhtiö, hankki vuonna 2022 suunnatulla osakeannilla 25,1 prosentin omistusosuuden MV Agustasta, jonka myötä konserni vastaa MV Agustan jakelusta maailmanlaajuisesti.

Vuonna 2007 perustettu RE Motorson täyden palvelun moottoripyöräliike Pietarsaaressa, josta löytyy kaikki mitä tarvitaan moottoripyöräilyyn, enduroihin tai motocrosseihin. RE Motorsilla on vankka kokemus myös muista italialaisista merkeistä ja erinomaiset valmiudet ottaa vaihdokkeina laajasti erilaisia erikoispyöriä.

Osa brändin vahvistamista on luoda kokonaisvaltainen jälleenmyyntikonsepti, jossa RE Motors vastaa laadukkaan toiminnan toteutumisesta joka osa-alueella, ja takaa asiakaskokemuksen toteutumisen brändilupauksen mukaisesti. MV Agustan merkin jakelun haltuunotto täydentää RE Motorsin laajaa valikoimaa Premium-moottoripyöristä ja tarjoaa sille kilpailukykyisen pääsyn Suomen markkinoille.

MV Agustan edellinen maahantuoja, Hyvinkääläinen MP-Racing Oy jatkaa edelleen valtuutettuna huoltopisteenä.

MV Agusta on myös mukana tulevan viikonlopun MP24 -messuilla osastolla 6 A 50.

Uusin numero