Ratamoottoripyöräilijä Niklas Ajo vierailee Saksanmestaruussarjassa

Espanjan CEV-sarjaan keskittyvän Suomalaisen RR-lupauksen Niklas Ajon kilpailukausi jatkuu tulevana viikonloppuna Assenin Grand Prix näyttämönäkin toimivalla radalla Hollannissa, jossa ajetaan kauden toiseksi viimeinen Saksan IDM-sarjan osakilpailu. Upean alkukauden Espanjassa ajanut Ajo on CEV-sarjan kokonaispisteissä kuudentena. IDM-sarja on CEV-sarjan tavoin tuonut MotoGP-sarjaan sekä vakiokuljettajia että ns. villin kortin kuljettajia, joten viikonlopun kilpailu on Ajolle valmistautumista tulevaan monessakin mielessä.

Niklas Ajo: ”Assenin rata on mielenkiintoinen ja nopea, mutta vaikka olenkin käynyt siellä aiemmin, lähdemme nyt aika nöyrällä asenteella liikkeelle. IDM-sarjan kaverit ovat minulle outoja, ja CEV-sarjan tapaan vauhti siellä varsinkin kärkiporukassa on kovaa. Tietysti yritämme päästä kärkiryhmän vauhtiin, mutta ehkä otamme kilpailun enemmän testin ja harjoituksen kannalta, varsinaiset tavoitteet ovat kuitenkin CEV-sarjassa.”

Assenin IDM-startin jälkeen Ajo palaa jälleen CEV-sarjaan, jonka seuraava osakilpailu ajetaan Albaceten moottoriradalla Espanjassa 11.-12.9.

Tiedote: Sami Haanpää

Uusin numero