Rasmus Nurmen voittoputki sai jatkoa Kymiringillä

Rasmus Nurmi ajoi Kymiringillä SSP300-luokan tuplavoittoon. Kuva: Rasmus Nurmi Racing.

Kymiringin uudella radalla ajettiin viime viikonloppuna historialliset ensimmäiset moottoripyöräkilpailut. Rasmus Nurmi jätti nimensä historiankirjoihin kahdella Supersport 300 -luokan voitolla.

Kymiringin rata oli uusi monille kuljettajille, myös Rasmus Nurmelle, joka sai ajaa vain kahdet treenit ennen aika-ajoa. Se ei vauhtia haitannut, vaan Nurmi kellotti Supersport 300 -luokan paalupaikkaan oikeuttavan kierrosajan.

Lauantain kilpailussa Arttu Matikainen ehti kärjessä ensimmäiseen mutkaan, mutta Nurmi ohitti tämän pitkän takasuoran jarrussa. Siirryttyään kärkeen Nurmi kurvaili ylivoimaiseen voittoon.

Lauantain kilpailun tulokset:
1. Rasmus Nurmi
2. Arttu Matikainen
3. Antti Tolvanen

Toinen, sunnuntain kilpailu ajettiin vesisateessa. Nurmi startasi kisaan jälleen paalupaikalta. jännittävän kilpailun aikana johtopaikka vaihtui useasti, mutta viimeisellä kierroksella Nurmi nousi kärkeen ja ajoi voittoon kymmenyksen marginaalilla ennen Matikaista.

Sunnuntain kilpailun tulokset:
1. Rasmus Nurmi
2. Arttu Matikainen
3. Antti Tolvanen

Rasmus Nurmi:
”Kymiringin viikonloppu meni yli odotusten, paalupaikka aika-ajoista ja lauantaina nopein kierrosaika, sekä molemmista kisalähdöistä voitot. Nyt plakkarissa tältä kaudella 9 kisastarttia ja kaikista voitto. Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan Alastarolla 20.9.2020, missä ratkotaan Suomen mestaruus. Sinne lähdetään voitto mielessä!”

Lähde: Rasmus Nurmi Racing

Uusin numero