Ranskalta jälleen kivikova kuusikko Sardinian Sixille

Ranskalaisilla on koossa jälleen kivikova nippu. Siihen on tehty vain ja yksi, joskin odotettu muutos viime vuonna Saksassa kultaa takoneeseen mestaruuskuusikkoon, kun Jeremy Joly (E1) nousee Sebastien Guillaumen paikalle.

Ranskan joukkueen muut kuljettajat ovat jo henkilökohtaiset maailmanmestaruudet tällä kaudella varmistaneet Antoine Meo (E1) ja Christophe Nambotin (E3), sekä Johnny Aubert (E2), Pierre Renet (E2) ja Rodrig Thain (E3).

Viime vuonna Sachsenringin tuntumassa viidenneksi päätyneen Suomen joukkue on vielä nimeämistä vailla, mutta lopullinen nimilista on odotettavissa lähipäivinä.

Ranskan lisäksi myös muista nimivahvoista maista Italia ja Espanja ovat ehtineet julkistaa koostumuksensa.

Tosin Italialla on vielä tässä vaiheessa paperilla seitsemän kuljettajan nimilista, eli yhden näistä herroista, Simone Albergoni (E1), Thomas Oldrati (E1), Maurizio Micheluz (E1), Alex Salvini (E2), Oscar Balletti (E3), Manuel Monni (E3) ja Deny Philippaerts (E3) kohtaloksi on jäädä rannalle Sardiniasta.

Espanjan Sixi-joukkueen muodostavat puolestaan Ivan Cervantes, Cristobal Guerrero, Victor Guerrero, Lorenzo Santolino, Oriol Mena ja Mario Roman.

Ruotsin Trophy-joukkue on sekin kasassa. Siinä kilpailevat Joakim Ljunggren, Lars Löfgren, Martin Sundin, Jesper Börjesson, Anton Sandstedt ja Adam Broström.

Britit tuovat Sardiniaan loukkaantumisista toipuneen ja 4. elokuuta Los Angelesin X Gamesiin osallistuvan David Knightin rinnalle Tom Sagarin, Jamie Lewisin, Jordan Rosen, Jason Thomasin ja Daryl Bolterin.
 

Uusin numero