Ranskalaissivusto: Supersport-luokan MM-hopeamitalisti Kallio Racingin riveihin

Arvostetun motoservices.com-sivuston mukaan Supersport-luokan tuore MM-hopeamitalisti, ranskalainen Julez Cluzel, 28, siirtyy ensi kaudella Kallio Racingin riveihin.

Sivusto toteaa saman, mistä varikkohuhuissa jo reilut kaksi viikkoa sitten Jerezin osakilpailun yhteydessä puhuttiin: Cluzelin sopimus olisi enää julkistamista vailla.

Yamaha lisää ensi kaudella panostustaan Supersport-luokan MM-sarjaan kahden tiimin muodossa. Toinen näistä olisi siis Kallio Racing, joka säväytti tämän kauden lopulla kyseisessä luokassa Niki Tuulen kolmella komealla kakkossijalla.

Jos ja kun Kallio Racingin tervetullut MM-kuvio toteutuu, niin luonnollisesti on selviö, että Tuuli kilpailee MV Agustalta siirtymässä olevan Cluzelin Yamaha-tiimikaverina.

Cluzelilla on vankka kokemus myös MotoGP-sarjasta, jossa hän ehti ajaa kausilla 2005-2011 yhteensä 100 MM-osakilpailua 125-kuutioisissa, 250-kuutioisissa ja Moto2-luokassa.

Cluzel saavutti Moto2-luokassa yhden osakilpailuvoiton, jonka hän ajoi kaudella 2010 Britannian GP:ssä. Cluzel kukisti Silverstonen sähäkässä kisassa Thomas Lüthin 57 tuhannesosalla.

Uusin numero