Ram Racing Yamahan kuljettajat pistejohdossa Alastarolle 

Sekä Superbike- että Superstock 600 -luokan pisteissä piikkipaikalla ovat Ram Racing Yamahan kuljettajat, kun seuraavista SM-pisteistä lähdetään taistelemaan Alastaron Moottoriradalle.

Circuit Racing -kausi jatkuu Alastaron moottoriradalla tulevana viikonloppuna 30.-31.7, jossa ajetaan SM-sarjan osakilpailu sekä samassa yhteydessä Viron mestaruussarjan osakilpailu. Kilpailun järjestää totuttuun tapaan West Coast Racing Club. 
Ram Racing Yamahan kuljettajat lähtevät hyvistä asetelmista kauden kolmanteen kilpailuviikonloppuun tiimin niin kutsutulle kotiradalle. Superbikessa ajava Niko Mäkinen johtaa sarjaa täysillä pisteillä, Superstock 600 -luokassa Niko Lehtiranta on myöskin sarjakärjessä 16 pisteen turvin ja Lenni Klemetti on aivan iskuetäisyydellä SM-sarjan kakkospaikasta. Supersport 300 -luokassa Alex Kyriakoun vauhti edellisessä osakilpailussa oli hyvää, joten mahdollisuudet palkintosijoituksiin on olemassa myös tiimin uudella jäsenellä. 

Kuukauden mittaisen kilpailutauon aikana Ram Racing Yamahan tiimi on pitänyt ajotuntumaa yllä treenien avulla ja pieniä haasteita aikaisemmissa osakilpailuissa aiheuttaneet tekniikkamurheet on toivottavasti nyt selätetty kokonaan. Superstock 600 -luokassa on odotettavissa tiukkoja kilpailuja, kun kärkikuskit ottavat mittaa toisistaan. Kesän aikana kyseisen luokan kuljettajille on järjestetty oman luokan treenisessioita Alastaron moottoriradalla. Nämä parituntiset treenit ovat olleet kuskeille hyvää treeniä oman luokan kuljettajien kesken ja samassa yhteydessä otetut treenikilpailulähdöt ovat tarjoilleet välillä tiukkojakin tilanteita ja tasaista vääntöä. Nähtäväksi jää, kenelle Alastaron treenipäivien opit ovat jääneet parhaiten mieleen. 
Tuleva kilpailuviikonloppu tarjoaa varmasti hyviä ja tiukkoja kilpailuja ja kuskeja nähtäneen viivalla normaalia enemmän, kun Viron mestaruussarjan osakilpailu ajetaan samassa yhteydessä. Myös Legends-autot ajavat oman mestaruussarjan osakilpailunsa viikonloppuna, joten vauhdikas viikonloppu on luvassa. 
Ram Racing Yamaha toivottaa kaikki moottoriurheilusta kiinnostuneet seuraamaan jännittävää urheiluviikonloppua Alastaron moottoriradalle.


Teksti: Ram Racing Yamaha tiedotus

Kuva: Harjukuvat

Uusin numero