Ralliässä Loeb kokeili Moto2-luokan pyörää Rossin houkuttelemana

Rallin MM-sarjaa vuodesta 2004 lähtien hallinnut ja kilvanajon nykyään hieman löysemmin rantein ottava Loeb ei ole sentään vaihtamassa lajia rr-kipinän iskemisestä huolimatta.

Moottoripyöräfaniksi tunnustautuva Loeb vastasi viikolla maanmiehensä Louis Rossin kutsuun ja kiersi Paul Ricardin radan 50 kertaa Tech 3-tiimin Moto2-pyörällä. Rossin rinnalla Herve Poncharalin johtamassa tiimissä kilpailee britti Danny Kent, joka ajoi kaksi edellistä kautta suomalaistalli Ajo Motorsportin riveissä.

– Aivan mahtava kokemus! Nautin todellakin ajaa tuota pyörää. Eihän se ollut suinkaan helppoa, mutta haluan tätä joskus ehdottomasti lisää, myhäili Loeb.

Loeb lausui saamastaan tilaisuudesta suuren kiitoksen Rossin ohella Tech 3-tiimille.

– Iso käsi heille kaikille, sekä edelleen myös Ranskan Yamahalle. Annoin tosiaankin palaa läpi päivän, virnisti Loeb tuttuun tyyliinsä.

Loeb ajaa kuluvalla kaudella neljä MM-rallia Citroenille. Hän oli ykkönen Monte Carlon merialpeilla ja kakkonen Ruotsin lumilla. Ohjelmaan sisältyvät edelleen Argentiinan ja Ranskan osakilpailut.

Argentiinan rallin järjestelyistä vastaa sama taho, joka pitää huolen siitä, että homma pelaa runsaan viikon kuluttua San Juanissa ajettavan enduron MM-sarjan kauden toisessa osakilpaulussa.
 

Uusin numero