Ralli-legenda Sébastien Loeb liittyi Indianin talliin

Rallin yhdeksänkertainen maailmanmestari Sébastien Loeb on tehnyt yhteistyösopimuksen Indianin kanssa, ja ranskalainen Loeb nähdään jatkossa Indianin lähettiläänä.

Jo 47-vuotias Loeb on tämän vuoden aikana ehtinyt ajaa kakkoseksi Dakar-rallissa sekä voittaa Monte Carlon MM-rallin. Hän tuntuukin menestyvän kaikissa moottoriurheilulajeissa, joita suinkin ehtii kokeilla. Vähemmän tunnettua on kuitenkin se, että alunperin ranskalainen sai kipinän kilpailemiseen kaksipyöräisillä, mopoilla. Hän on sittemmin osoittautunut innokkaaksi motoristiksi, niin kadulla, radalla kuin endurossakin.

Innostus moottoripyöriin on johtanut siihen, että Loeb ja Indian ovat sopineet yhteistyöstä, jolla rallilegendasta tulee Indianiin lähettiläs, ambassador. Myös Indian on tunnetttu kilpailuhenkisyydestään, onhan merkillä voitettu viisi peräkkäistä Yhdysvaltain flat track -mestaruutta, ja myös useita Loebin kotimaan Ranskan flat track -mestaruuksia. 

-Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyö Sébastien Loebin kanssa, joka on karismaattinen ja lahjakas persoona. Indian FTR R Carbonin tyyli ja suorituskyky edustavat kaikkea sitä, mitä Loeb halusi tulevalta moottoripyörältään, sanoo Pierre Audoin, Indianin Ranskan johtaja.

-Vaikka minut nähdään useammin ohjauspyörän kuin ohjaustangon takana, olen aina ajanut kaksipyöräisiä saadakseni erilaisia kokemuksia. Rakastan ajaa moottoripyörällä aina kun siihen on mahdollisuus, niin radalla kuin tielläkin, tiivistää Sébastien Loeb.

Uusin numero