Räikkösen tiimin Ferris vierailevana tähtenä Supercossin SM-avaukseen

Mukana nähdään myös Kimi Räikkösen Ice1Racing-tiimin australialaiskuljettaja Dean Ferris, joka ajaa lauantain Supercross-kilpailussa. Ferris on menestynyt tänä vuonna hienosti MX1-luokan MM-sarjassa. Samasta tiimistä nähdään kilpailussa myös Santtu Tiainen ja Niko Koskela. Ferrisille antaa kovan vastuksen Hyvinkään Moottorikerhon oma kuljettaja Antti Pyrhönen, joka on tällähetkellä MM-sarjassa MX3-luokassa kolmantena.

Päivän aikana tullaan näkemään tiukkaa kahvan kääntöä jo heti aamupäivän ensimmäisistä aika-ajoista lähtien, sillä finaaliin mahtuu mukaan vain 20 kuljettajaa. Finaalipaikat karsitaan aika-ajojen ja alkuerien perusteella ja viimeinen mahdollisuus finaalipaikkaan on ns. last chance lähtö, josta avautuu tilaisuus vielä kahdelle kuljettajalle.

Lauantain toisessa luokassa MXJ:ssä nähdään B-luokiteltujen 14-18 vuotiaiden kuljettajien kova kamppailu 72 kuljettajan joukosta Suomen Cup osakilpailun finaaliin.

Runsaasti oheisohjelmaa

Lauantaina paikan päällä nähdään Viivi Pumpanen totuttuun tapaan, sekä Elastinen ja Peetu Piiroinen, jotka jakavat puolen päivän aikaan nimikirjoituksia.

Hyvinkään Moottorikerho haluaa panostaa koko perheen viihtyvyyteen tilaisuudessa ja perheen pienimmille onkin tuotu paikanpäälle pomppulinna ja sen lisäksi on rakennettu leikkialue.

AllrRight:in teltassa pääsee pelaamaan uutta FIM:n MUD-crossipeliä ja päivän päätteeksi kolme parasta pelaajaa saa MUD-pelin.

Sunnuntaina  Vauhtipuistossa ajetaan Suomen Cuppia MX C/A:n osalta ja mukana on myös kansallinen luokka MXB. Sunnuntain kilpailuun on ilmoittaunut yhteensä 84 kuljettajaa.

Uusin numero