Räikkösen crossitiimin ja Rattrayn tiet eroavat kesken MM-kauden

MX2-luokan maailmanmestaruuden vuonna 2008 saavuttanut Rattray tuli Kimi Räikkösen omistamaan ja Antti Pyrhösen johtamaan tiimiin täksi kaudeksi kilpailtuaan sitä ennen Yhdysvalloissa.

Rattrayn paluukausi MM-sarjaan on jäänyt lukuisten loukkantumisten vuoksi kuitenkin varsin rikkonaiseksi.

– Rattraylle on päätetty tarjota tilaisuutta vapautua aikaisemmin velvoitteistaan Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racingille, jotta hänellä on mahdollisuus keskittyä palaamaan taas täyteen kuntoon, Husqvarnan tiedotteessa viitataan Brasilian ja Meksikon osakilpailujen puoleen.

Tiimipäällikkö Pyrhösen joukkoja ollaan kohdeltu loukkantumisten osalta kovalla kädellä meneillään olevalla kaudella australialaiskuljettaja Todd Waters mukaanluettuena.

– On valitettavaa päättää yhteistyö kuljettajan kanssa aiottua aikaisemmin, mutta näin se vain joskus menee. Motocross on kovaa urheilua ja tänä vuonna Tyla on saanut osakseen epäonnea liiankin kanssa. Päätös oli vaikea, mutta emme halua nähdä kuljettajaa kamppailemassa loukkantuneena. Haluan kiittää Tylaa koko Red Bull IceOne Husqvarna Factory Racingin puolesta kaudesta 2014 ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuudessa, toteaa Pyrhönen.

 

Uusin numero