Räikkösen crossitiimille hyviä ja huonoja uutisia Saksasta

Antti Pyrhösen johtaman Husqvarnan MXGP-luokan tehdastiimin ehdoton ässä, saksalainen Max Nagl haukkasi välipalana maansa mestaruussarjan kisan voiton Fürstlich Drehnassa.

Naglin tiimikaveri Nathan Watson sen sijaan koki kipeää ja kovia samalla radalla. Britti kaatui rajusti harjoituksissa sillä seurauksella, että hänen kätensä murtui. Vamma vie Watsonin useammaksi viikoksi toipilaslistalle.

Watson tuli tällä kaudella kolmanneksi kuljettajaksi Ice One-tiimiin, jossa odotukset ovat olleet alusta alkaen Naglin ja australialaisen Todd Watersin harteilla. Watsonilla on menossa pitkälti oppivuosi Euroopan ulkopuolisten kisojen osalta.

Sitä oppia Watson ehti ammentaa ennen harmillista loukaantumista kauden kolmessa ensimmäisessä MM-osakilpailussa Qatarissa, Thaimaassa ja Argentiinassa.

Sarjassa sijalla 22 oleva Watson sai avattua Qatarin tällien jäljiltä pistetilinsä (12) Argentiinassa, jossa hän ajoi avauserässä 16:nneksi ja jälkimmäisessä kaksi pykälää korkeamalle.

MM-sarjan kärkipaikkaa pitää hallussaan belgialainen Suzuki-kuljettaja Clement Desalle ennen kauden ensimmäistä ja Italian Trentinoon sijoittuvaa Euroopan osakilpailua.

Desallella on koossa 133 pistettä, eli kymmenen toisena majailevaa Naglia enemmän. Kuudesta ajetusta erästä hienosti kolme nimiinsä napannut Nagl on voittanut Qatarin ja Argentiinan GP:t.

Kahdesankertaisen maailmanmestarin, KTM:ää käskyttävän italialaisen Tony Cairolin pistesaldo näyttää samaa kuin Naglillakin.

Ryan Villopoto hiillostaa Kawasakillaan Cairolia ja Naglia 17 pisteen takamatkalta.  

Uusin numero