Räikkönen odottaa innolla tiiminsä kisaamista Suomessa

Suomen isännöidessä ensi lauantaina ja sunnuntaina Hyvinkään Vauhtipuistossa historian ensimmäistä motocrossin MX1 ja MX2-luokkien MM-osakilpailua, sinivalkoiset katseet kohdistuvat paitsi suomalaiskuskeihin, myös Kimi Räikkösen omistamaan Ice1Racing Teamiin.

– On hienoa, että pojat pääsevät kilpailemaan Hyvinkäälle. MX1-sarjan saaminen Suomeen on ehdottomasti positiivinen juttu lajille maassamme, Räikkönen kommentoi kotikilpailusta.

Myös Ic1Racingin tallipäällikkö, MX3-luokan MM-mitalisti Antti Pyrhönen odottaa jo innolla tiiminsä kilpailemista kotimaisemissa. Koko Ice1:n henkilöstö on kuljettajat Xavier Boog ja Rui Gonçalves mukaan lukien jo saapunut Suomeen ja valmistautuu parhaillaan viikonlopun koitosta varten.

– Nyt ajetaan pari päivää tässä treenejä ja sitten siitä mennään kohti kisaviikonloppua. Valmistautuminen on mennyt hyvin, Pyrhönen iloitsee.

Tallin portugalilaiskuljettaja Gonçalves pitää parhaillaan MM-listan sijaa yhdeksän ja Ranskan mies Boog on sijalla 12. Gonçalves kävi läpi pienen polvileikkauksen ennen viime viikonlopun Latvian MM-osakilpailua, mutta onnistui ajamaan kisan läpi ilman ongelmia.

– Oikein hyvällä mielellä tässä ollaan. Tiimi on hyvässä iskussa, terveenä ja molemmat kuskit remmissä. Odotettavissa on hyvä kilpailu ja realistiset tavoitteet on olla selkeästi kympin joukossa. Lähdetään hakemaan toivottavasti kauden parasta kilpailua, Pyrhönen vinkkaa.

Historian ensimmäinen Suomessa järjestettävä MX1- ja MX2-luokkien MM-osakilpailu ajetaan Hyvinkäällä 13.-14. heinäkuuta.

 

Uusin numero