R.M. Heino avaa uuden toimipisteen Lahden talousalueelle

Kuvassa BMW:n myyntipäällikkö Juha Torkkola, R.M.Heinon toimitusjohtaja Raine Heino, R.M.Heinon myyntijohtaja Jakke Rosenlund ja Brandtin myyntipäällikkö Urho Voutilainen. Molempien merkkien maahantuojien edustajat ovat itsekin lahtelaisina tyytyväisiä kun kotiseudun motoristien palvelu paranee

”Näemme Lahden talousalueen merkittävänä markkina-alueena ja sijainniltaan hyvänä. BMW:n ja Hondan kaltaisten merkkien sitoutuminen yhteistyöhön helpotti päätöstä.
Positiivisten markkinanäkymien johdosta haluamme investoida tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on rakentaa täyden palvelun moottoripyörätalo palvelemaan BMW- ja Honda-asiakkaita”, kertoo Raine Heino.

”Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä R.M.Heinon kanssa. BMW-asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä R.M.Heinon palveluihin niin Tampereella kuin Espoossakin. BMW:n tavoitteena on käynnistää toiminta Päijät-Hämeen alueella R.M.Heinon kanssa mahdollisimman nopeasti, jotta voimme huolehtia asiakkaistamme”, kommentoi BMW:n myyntipäällikkö Juha Torkkola.
”Nyt tehty sopimus yhteistyöstä tulee parantamaan ratkaisevasti Honda-asiakkaiden palvelua Lahden talousalueella. Hyvästä asiakaspalvelustaan tunnettu R.M.Heino on meille erittäin mieluinen yhteistyökumppani”, kertoo Hondan maahantuojan Oy Brandt Ab:n myyntipäällikkö Urho Voutilainen.

Toimipisteen vetäjän ja toimitilojen haku käynnistyy välittömästi.

Uusin numero