QMMF-pomo haluaisi pitää Kallion riveissään kaudella 2016

Kallion nykyisen tiimin, eli QMMF Racingin päällikkö ja Qatarin moottoriliiton puheenjohtaja Nasser bin Khalifa Al Attiyah on vahvistanut, että he haluavat jatkaa Kallion sekä tämän nykyisen tiimikaverin, espanjalaisen Julian Simonin kanssa kaudella 2016.

– Kallio on tehnyt vuosien saatossa erittäin hyvää työtä ja olemme hyvillämme siitä, että hän ajaa meillä, Al Attiyah kommentoi The Peninsula Qatar-lehdelle.

Al Attiyahin mukaan sopimus kaudesta 2016 olisi jo tehty Kallion ja suomalaisen tiimikaverina aikoinaan myös KTM:llä 125-kuutioisissa kilpailleen Simonin kanssa.

– Nämä kaksi kuljettajaa muodostavat Moto2-luokan tiimimme ensi kaudella, sanoo Al Attiyah.

Al Attiyahin lausunto saattaa olla kuitenkin pahasti ennenaikainen.

Kalliolla on jo tiedossa, mitä hän ensi kaudella tulee tekemään, mutta nimeä ei ollut ainakaan vielä sunnuntaihin mennessä vedetty mihinkään sopimuspaperiin.

Tänä vuonna myös Michelinin MotoGP-luokan rengastestejä kahteen otteeseen Hondan Superbike-pyörällä Misanossa ajanut Kallio vihjasi Japanin osakilpailun tiedotteessaan, että uusi työpaikka löytynee ensi kaudella muualta kuin motokakkosista.

Motegin kisapäivä toi toisaalta yhden odotetun vahvistuksen Moto2-luokan kuumimmilla siirtomarkkinoilla. Kallion tiimikaverina Italtrans Racingissa kilpaillut ja Valentino Rossin suojatteihin lukeutuva italialainen Franco Morbidelli ajaa ensi kaudella espanjalaisen Alex Marquezin rinnalla Marc VDS Racingissa.

Uusin numero