Pyrhönen voittoon Siilinjärvellä

Pyrhönen uhkui Siilinjärvellä menohalija ja hän olisi halunnut haastaa Kullaksen finaalissa, mutta tosin kävi. Pyrhönen joutui ajamaan finaalin ilman kovaa kisakumppaniaan ja se hieman latisti myös Pyrhösen tunnelmia.
– Tänään ajo kulki varsinkin aika-ajossa ja alkuerässä todella hyvin, ja fiilis oli sen mukainen. Finaalissa ei ajo sitten enää oikein kulkenutkaan. Harrin (Kullas) loukkaantuminen harmitti, enkä meinannut saada ajorytmistä kiinni oikein millään. Finaalin puolivälissä sitten aloin löytämään ajorytmiä ja sain ajettua sellaisen perussuorituksen, kertoi finaalin voittoon ajanut Pyrhönen.

Finaalin kakkoseksi ajoi yllätysnimi, Tampereen Teemu Lehtinen, joka jäi Pyrhöselle reilun kymmenen sekuntia. Finaalin kolmas oli Ludde Söderberg. Söderberg ja Lehtinen kävivät kolmossijasta tiukan taistelun, mutta Lehtinen onnistui pitämään hyvällä ajollaan MM-ratoja Kimi Räikkösen tiimissä ajavan helsinkiläisen takanaan.
Kullaksen loukkaantuminen tapahtui hänen alkueränsä ensimmäisellä kierroksella, kun Söderbergin tiimikaverina ajava Helsingin Toni Eriksson hyppäsi vahingossa Kullaksen päälle, jolta murtui rytäkässä käsi.

Kullaksen loukkaantuminen harmittaa Pyrhöstä.
– Todella ikävä juttu Harille (Kullas). Meidän piti ajaa vajaan kuukauden kuluttua Ranskassa maajoukkueiden MM-kisassa Harrin ja Ludden (Söderström) kanssa, mutta nyt taitaa Harrin osalta kisa jäädä ajamatta. En tiedä valitaanko hänen tilalle joku muu, vai jäämmekö kisasta kokonaan pois, miettii Pyrhönen.

SM-pisteissä Pyrhönen siirtyi kärkeen 67 pisteellään. Söderberg on toisena, yhdeksän pistettä Pyrhösestä. Kullas on pisteissä kolmantena (50p.). Supercrossin SM-sarjasta on jäljellä vielä lokakuussa (21.-22.) Lahden Suurhallissa ajettavat kaksi SM-kisaa.

Uusin numero