Pyrhönen johtaa uusiutuneen Ice1Racing-tiimin Mantovaan – jäätävä meininki tiiseriä myöten

Perinteikäs Mantovan Starcross merkitsee eurooppalaisen crossikauden avausta, jossa on mukana iso tukku nimimiehiä MX1-luokan MM-sarjaan valmistautuvat Ice1Racing-tiimin KTM-kuljettajat, ranskalainen Xavier Boog ja portugalilainen Rui Goncalves mukaan luettuna.

Boogilla ja Goncalvesilla on alla ehjä kahden viikon mittainen harjoitus- ja testijakso Barcelonan tuntumassa Ice1Racingin uuden tiimipäällikön Antti Pyrhösen valvovan silmän alla.

– Talvi on ollut äärimmäisen kiireistä aikaa ja olemme tehneet todellakin lujasti töitä onnistuaksemme alkavalla kaudella. Mantova tarjoaa mainion paikan kurkistaa tulevaan MM-sarjaan, toteaa Pyrhönen.

MM-srja käynnistyy historiallisella iltakilpailulla, joka ajetaan 2. maaliskuuta MotoGP-sarjasta paremmin tutun Losailin aavikkoradan kupeessa Qatarissa lähellä pääkaupunki Dohaa.

– MM-kausi on jo varsin lähellä, eli vain viiden viikon päässä. Ajamme Mantovan lisäksi muina valmistavina kilpailuina Hawkstonen 10. helmikuuta ja Valencen viikkoa myöhemmin. Niiden jälkeen on aika käynnistää MM-pisteiden metsästys, linjaa Pyrhönen.

* Kuvat: Ice1Racing

Uusin numero