Pyrhönen jatkaa MM-kultajahtia kovan kuumeen jäljiltä Bulgariassa

Kuukausi sitten Ranskan MM-osakilpailusta kotiutunut Pyrhönen sairastui sitkeään flunssaan ja oli yli viikon kovassa kuumeessa. Nyt flunssa alkaa olla selätetty, mutta miten se on vaikuttanut hyvinkääläisen kuntoon, on hienoinen arvoitus. Mies itse uskoo olevansa Bulgariassa täydessä iskussa.

– En ole aikoihin ollut niin kipeä, kun olin. Tauti alkoi vetää jo mehut miehestä. Nyt olo alkaa olemana jo lähes normaali, pientä röhää lukuun ottamatta. Onneksi pääsin jo kotimaassa ajamana muutamaan otteeseen oikein kunnolla ja itse asiassa ajo tuntui yllättävänkin hyvältä. Uskon, että olen viikonloppuna taas täydessä terässä, vakuuttaa Pyrhönen.

Pyrhösen on syytäkin olla täydessä iskussa, sillä edessä on tiukka kisarupeama.

– Nyt on kauden hektiset hetket. Viikonloppuna ajetaan Bulgarian MM-kisa, seuraavana viikonloppuna Italian MM (Arco di Trento). Italiasta lennän Suomeen ja ajan Hyvinkään supercrossin SM-kisan lauantaina 26. toukokuuta. Viikko Hyvinkään jälkeen on Kroatian (Mladina) MM-osakilpailu ja siitä taas viikon päästä on Slovenian (Orehova Vas) MM-kisa. Kova kisarupeama kysyy voimia, mutta ei auta valittaa. Itse on uravalinta tullut tehtyä, naurahtaa Pyrhönen.

Pyrhösen lisäksi suomalaisista ovat Bulgarian kisana ilmoittautuneet Pyrhösen AP24Racing tiimissä ajava Ludde Söderberg, sekä Marko Kovalainen ja Riku Rouhiainen.
 

Uusin numero