Pyrhönen ja Boog Ice1Racingiin – Räikkösellä vahva usko tulevaan

Talli pyrkii ensi kaudella murtautumaan kärjen tuntumaan ja tavoittelee sijoitusta viiden parhaan kuljettajan joukossa MX1-luokassa kokonaistuloksissa ja yksittäisiä palkintosijoituksia.

Aktiiviuransa tähän kauteen lopettaneen Pyrhösen ja Ice1Racingin välillä solmittu yhteistyösopimus oli odotettu. Pyrhönen asettuu Ice1Racingin tallipäälliköksi luottavaisin mielin ja haluaa nostaa motocrosstallin askeleen eteenpäin.

Toiminta keskitetään
Belgiaan ja MX1-luokkaan

– Tulemme siirtämään tallin toiminnan Belgiaan ja keskittymään ensi kaudella ainoastaan MX1-luokkaan MM-sarjassa. Halumme on päästä kärjen tuntumaan kaikilla osa-alueilla, mikä vaatii koko tiimin huomion, kommentoi uusi tallipäällikkö Pyrhönen.

Muutoksen myötä Ice1Racing on siis tehnyt sopimuksenBoogin kanssa, joka kuuluu MX1-luokan terävimpään kärkeen.  Boog, 24, sijoittui juuri päättyneessä MM-sarjassa seitsemänneksi.

– Olen erittäin iloinen liittymisestäni Ice1Racing-tiimiin. Vaikkakin tiimi on suhteellisen uusi motocrossin MM-sarjassa, osaaminen on erittäin kokenutta ja tiimi tietää mitä kilpailujen voittamiseen tarvitaan, kommentoi Xavier Boog.

Räikkönen: "Haluamme
olla osaamisen huipulla"

Ice1Racing on asettanut uuden tavoitteen tulevalle kaudelle.

– Kansainvälisen kuljettajarepertuaarin myötä tiimi tulee tavoittelemaan sijoitusta viiden parhaan joukossa ensi kauden kokonaistuloksissa ja yksittäisiä palkintosijoja, se on selvää. Haluamme olla osaamisen huipulla ja uskon, että meillä on siihen nyt hyvä mahdollisuus, kommentoi tallin omistaja Räikkönen suunnitelmia.

Ice1Racing talli tuli MM-sarjaan ensimmäistä kertaa kaudelle 2011. Pyrhöstä Ice1Racingin tallipäällikkönä edelsi Kari Tiainen.

* Xavier Boog (4.3.1988)
2012:

7:s MX1-luokan MM-sarjassa
Mukana MM-joukkuekilpailussa

2011:
7:s MX1-luokan MM-sarjassa
Podiumsijoituksia
Ranskan mestari MX1-luokassa

2010:
7:s. MX1-luokan MM-sarjassa
Ranskan mestari MX1-luokassa
Mukana MM-joukkuekilpailussa

2009:
10:s MX2-luokan MM-sarjassa
3:s Saksan sarjan MX1-luokassa

2008:
13:s MX2-luokan MM-sarjassa
4:s Ranskan sarjan MX2-luokassa

Uusin numero