Pyrhönen avaa kautensa Hollannissa

Pyrhönen palasi Chilen harjoitusleiriltään vajaat nelisen viikkoa sitten ja suuntasi pikaisen kotimaan visiitin jälkeen motocrossin mekkaan Belgiaan. Belgiassa miehen treenit ovat sujuneet hyvin ja kädet syyhyävät jo starttipuomin taakse. Luvassa on tiukka kisa Gemertin vaikeahkolla hiekkaradalla.

– Nyt on edessä kunnon kisa MX1-luokassa. Mukana on tukku kovan luokan kuskeja, kuten Ken de Dycker, Steve Ramon, Manuel Priem, Shaun Simpson ja Patric Roos, muutamia mainitakseni, kertoo Pyrhönen.
Myös Pyrhösen kerhokaveri Marko Kovalainen ajaa Gemertissä MX1-luokassa.
– Säätiedotus on luvannut sadetta koko viikonlopuksi ja se voi tehdä kisasta aika haastavan, sillä Gemertin radasta tulee aika vaikea runsaiden sateiden jälkeen, vaikka perus hiekkarata onkin. Tosin, sama se on kaikille, hymähtää Pyrhönen.

Pyrhönen on pääsyt ajamaan Belgiassa paljon ja mies on tyytyväinen valitsevaan tilanteeseen.
– Treenit ovat sujuneet hyvin. Pyörää on säädelty vielä aika vähän, pientä iskarien ja ruiskun säätämistä lukuun ottamatta, sillä päätavoite on ollut tiukka ajotreeni. Pyörien säätäminen aloitetaan kohtapuoliin, vaikka aika hyvältä tämä vakio Hondani tuntuu jo nyt, kehuu Pyrhönen.
Gemertissä nähdään Pyrhösen ja Kovalaisen lisäksi suomalaisista myös Harri Kullas ja Eeli Takatalo, jotka ajavat Hollannin mestaruuspisteistä MX2-luokassa.

Uusin numero