”Puolen Suomen” Harley-Davidson -edustus Euro Motor Centerille

Oululainen Euro Motor Center kasvattaa merkkivalikoimaansa, kun se jatkossa toimii myös Harley-Davidson -jälleenmyyjänä.

Euro Motor Centerin merkkivalikoima kattaa jatkossa BMW:n, Yamahan, Suzukin ja Kawasakin lisäksi siis myös Harley-Davidsonin.

-Ei taida tässä valtakunnassa olla missään muussa liikkeessä näin laajaa merkkivalikoimaa, sanoo Euro Motor Centerin kauppias Heikki Viitala.

Heikki Viitala

Harley-Davidsonin Oulun alueen edustus vapautui alkuvuodesta Motormanin konkurssin myötä. Koska kyseessä on iso amerikkalainen päämies, oli Viitalalla monta porrasta käytävänä ennenkuin sopimus Harrikka-edustuksesta oli allekirjoitettu. Nyt sopimus on tehty ja myymälään ollaan jo muokkaamassa erillistä Harley-Davidson osastoa.

-Osui sillä tavalla lankulle ponnistus tällä kertaa, että viime talvena tehtiin myymälään sopivasti laajennus. H-D-kalusteet saadaan heinäkuussa ja elokuun alussa osaston pitäisi olla valmis, arvioi Viitala.

Harley-Davidsonin tulo Euro Motor Centerille tarkoittaa isoa lisää yrityksen liiketoimintaan. Myyntiin on jo rekrytoitu lisävoimaa ja myös muille osastoille on odotettavissa vahvistusta, kunhan H-D-myynti saadaan kunnolla käyntiin.

-Tämä perinteikäs merkki tuo meille kokonaan uuden asiakasryhmän. Kun ollaan mainostettu itseämme ”puolen Suomen” prätkäliikkeenä, niin jatkossa olemme yhä vahvemmin sellainen.

Viitala toivottaa vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi uusittuun myymälään.

– Kesän aikana Euro Motor Center on hyvä pysähdyspaikka matkalla pohjoiseen. Meillä on saman katon alla ravintola, jossa voi täyttää vatsansa. Ja samalla kannattaa tietysti tutustua meidän entistä hienompaan prätkävalikoimaan.