PROride stunt show päivittää MP-messujen ohjelman seuraavalle tasolle

Meillä Suomessa on muuhun Eurooppaan verrattuna aivan älyttömän korkea taso kun puhutaan stunttaamisesta ja freestyle motocrossista, sen on pakko liittyä jotenkin Suomalaiseen periksiantamattomuuteen sillä vaatii aika paljon luovuutta saada tarvittava määrä treeniä uusien temppujen oppimiseen maassa jossa hyvää ajokeliä on vain muutama kuukausi vuodesta.”,Kertoo shown tuottaja Juuso Valtakari.  

Tämän vuoden messuille olemme keränneet ensimmäistä kertaa ikinä Suomen taitavimmat kuskit yhteen ja rakentaneet show’n joka saumattomasti kunnioittaa vanhaa ja samalla tuo uusimmat & näyttävimmät temput messuyleisön nähtäväksi. Mukana nähdään koko maailman taitavin supermoto-kuljettaja Arttu Stenberg, 1000-kuutioista prätkää vauhdikkaasti pyörittävä Joona Vatanen, teknisen stunttaamisen mestari Niko Säkkinen, pohjoismaiden kovin FMX-kuski Sebastian Westberg, Suomen taitavin stunt-nainen Regina Lanko ja erikoisvieraana vielä itse legenda Artsi Nyqvist. Tämä show on rakennettu vain MP-messuille, eli näitä kuskeja et näe missään muualla yhdessä!”, Lopettaa Valtakari.  

Lauantain pääshowssa tullaan myös näkemään jotain Euroopassa ennen näkemätöntä, kun Kawasakilla ajava Sebastian Westberg aikoo tehdä FMX-pyörällä Euroopan ensimmäisen etuperinvoltin liikuteltavaan alastuloon valtavalla 23 metrin ilmalennolla. Tässä on temppu joka on yksi tämän hetken isoimmista koko maailmassa näet sen siis MP-messuilla!   Kaikki kuljettajat ovat myös tavattavissa messuilla ja jakavat nimmareita faneille aina ennen kunkin päivän showta.   PROride korkean adrenaliinin stunt show MP-messuilla aina kunkin messupäivän päätteeksi koeajoradalla, seuraa shown kuljettajia Instagramissa & Facebookissa!  

howssa mukana:  
Sebastian Westberg – @sebfmx – Särksisalo
Joona Vatanen – @joonavatanen – Jyväskylä
Arttu Stenberg – @arttustenberg – Riihimäki
Niko Säkkinen – @sakkinenstunt – Salo
Regina Lanko – @miss_stuntbum –
Muonio Special guest: Arto ”Artsi” Nyqvist  

PROride yhteistyökumppanina Kawasaki  

Uusin numero